Képek Mentése Iphone Ról Windows 10

Képek Mentése Iphone Ról Windows 10. Ha fényképeket kell átvinnie számítógépről iphone készülékre, különösen nagy számú fénykép esetén, iphone. Ez röviden azt jelenti, hogy elméletben romlik a képek minősége, viszont gyakorlatban egy.

Képek Mentése Iphone Ról Windows 10
A lemezkezelés megnyitása Windows rendszerben 10 / 8.1 Windows 10 from hu.athowto.com

Ez a cikk számos hatékony módszert mutat be arról, hogy miként viheti át fényképeit az iphone készülékről a számítógépre a windows 7/8/10 / vista / xp operációs rendszerhez. Fonetrans az ios számára egy professzionális iphone photo transfer szoftver, amely képes fájlokat átvinni a számítógép. Iphone képek mentése pc re;.

Iphone Képek Mentése Pc Re;.

Válassza az importálás > csatlakoztatott eszközről lehetőséget, majd. Fotók átvitele az iphone készülékről a windows 10/8/7 rendszerre a tenorshare icarefone segítségével a tenorshare icarefone szépen megtervezettés felhasználóbarát szoftver, amely. Nemhogy a marsra, a holdra sem jutunk el, ha nem értjük és használjuk a.

2 Lépés A Rendszer Kéri Az Automatikus Lejátszási Ablakot, Válassza A Lehetőséget Képek És Videók Importálása.

A fotók áthelyezése az iphone készülékről a windows számítógépre usb kábellel. Windows felhasználók számára a következő lépéseket teheti: Fonetrans az ios számára egy professzionális iphone photo transfer szoftver, amely képes fájlokat átvinni a számítógép.

Ha Egy Fotó Nagyobb, Mint 16 Megapixel, Azt 16 Megapixelesre Zsugorítja.

Ez röviden azt jelenti, hogy elméletben romlik a képek minősége, viszont gyakorlatban egy. Ha az eszköz le van zárva, a számítógép nem találja meg. Nyisd ki a pc és kattintson jobb gombbal.

Iphone Képek Letöltése A Google Fotókból.

3 lépés azonnal megjelenik egy felbukkanó ablak, amely megmutatja, hogy az. Ezt a megoldást azoknak ajánlanánk, akik a fotók másolása. Ismert, hogy a mac alkalmazáshoz készült photos alkalmazás.

Ez A Cikk Számos Hatékony Módszert Mutat Be Arról, Hogy Miként Viheti Át Fényképeit Az Iphone Készülékről A Számítógépre A Windows 7/8/10 / Vista / Xp Operációs Rendszerhez.

A fényképek alkalmazás megnyitásához a számítógépen válassza a start gombot, majd a fényképek lehetőséget. Kapcsolja be a telefont, és oldja fel. Ha fényképeket kell átvinnie számítógépről iphone készülékre, különösen nagy számú fénykép esetén, iphone.

By

Leave a Reply